VRAGEN? HULP NODIG BIJ UW BESTELLING? NEEM CONTACT MET ONS OP VIA: 0575 509 526.

hero_image (1).pnghero_image opaque.png

De toekomst zonder fossiele brandstoffen

Pure Power is leverancier van houtpellets met een stabiel aanbod van duurzame houtpellets van hoge kwaliteit. Pure Power houtpellets met ENplus of DINplus keurmerk zijn los verkrijgbaar bij diverse verkooppunten of per volle pallet te bestellen in de webshop van Pure Power. Als eerste ENplus gecertificeerde leverancier van houtpellets in de Benelux is Pure Power een gerenommeerde speler in de markt.

None
kachel.jpg

Samen verantwoordelijk voor een betere toekomst

De vraag naar duurzame energiebronnen is groter dan ooit! In 2030 moet 27% van alle energie in Nederland duurzaam worden opgewekt. Dat is niet vreemd. De harde realiteit laat zien dat het klimaat sterk verandert. Dit vraagt om actie om samen de verantwoordelijkheid te nemen voor een betere toekomst, voor ons en voor de nieuwe generatie. Behalve houtpellets als duurzame brandstof, verkopen wij ook duurzame producten met als brandstof houtpellets. Denk aan pellet barbecues en pellet pizzaovens.

Lees meer

Duurzaam en financieel aantrekkelijk

Onlinehoutpellets.nl, onderdeel van Pure Power, gelooft in een wereld waarin warmte duurzaam wordt opgewekt. We willen een bijdrage leveren aan groenere energievoorziening en duurzaamheid. Dat roepen we natuurlijk niet zomaar. Recente ontwikkelingen wereldwijd vragen om een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen. Onze houtpellets zijn zo’n alternatief. Duurzaam én financieel aantrekkelijk.

Lees meer
Pure Power houtpellets-de beste kwaliteit houtpellets(1)
Pure Power projecten

Totale ontzorging en extra service

Pure Power kan u op verschillende onderdelen ontzorgen en extra service verlenen. Met jarenlange ervaring en deskundige en professionele medewerkers weten we waar we over praten en kunnen u extra werk en zorgen uit handen nemen.

Wij bieden verschillende services aan; denk aan bijvoorbeeld as afvoer, voorraadbeheer, onderhoud en een storingsservice.

Lees meer

Meest verkochte producten