LET OP! Door de huidige situatie met een tekort aan houtpellets, een enorme toename in vraag (extreme gasprijs, bijstook Energiecentrales) en minder aanbod van grondstoffen zullen de prijzen (helaas) blijven stijgen. In onze webshop vindt u altijd de actuele geldende prijzen.
***
WAARSCHUWING: Er zijn veel malafide webshops actief die onze houtpellets tegen lage prijzen aanbieden. Trap hier niet in en let goed op! Meer info in onze
FAQ.

***
NU BIJ IEDERE BESTELLING
PURE POWER 4-STERREN NAALDHOUT of PURE POWER ENPLUS A1 6 MM 4-STERREN MIX een fles PURE POWER KACHELRUITREINIGER T.W.V. € 7,95 CADEAU!

€ 69,95
Beschikbaar

Kies voor het gemak van een aszuiger, om uw pelletkachel snel en goed schoon te krijgen!

De aszuiger Kaminer, een effectief apparaat om uw pelletkachel eenvoudig schoon en asvrij te maken.

Aflevering
- Bezorgkosten inbegrepen
- Levering 3 - 5 werkdagen

 

Deze heavy duty aszuiger met een vermogen van 800 Watt is speciaal ontworpen voor het opzuigen van afgekoelde assen uit pelletkachels, openhaarden en barbecues alsook voor het opzuigen van zagemeel. Het apparaat werk veilig, snel, licht en iis zeer gebruiksvriendelijk. Beschikt tevens over een blaasfunctie.

Het hoge vermogen van 800 Watt garandeert een goede reiniging van de hele verbrandingskamer, niet alleen van lichte assen en stof, maar ook mogelijke restanten van onverbrand hout - zelfs uit moeilijk bereikbare gaten. De stofzuiger is voorzien van een dubbel filtersysteem (HEPA filter en materiaalfilter) waardoor alle vuiligheid wordt opgevangen en niet terug in de ruimte wordt geblazen. Bovendien wordt de motor zo optimaal beschermd. De filters in de set kunnen eenvoudig worden verwijderd en onder stromend water worden gewassen, waardoor ze herhaaldelijk kunnen worden gebruikt.

Het vuil wordt opgeslagen in de sterke en duurzame 10 liter tank van roestvrij staal. Handige metalen veiligheidsklemmen maken de container eenvoudig te demonteren en maken een snelle lediging mogelijk. Het extra lange netsnoer van 2 meter zorgt ervoor dat u zonder gebruik van een extra verlengsnoer genoeg bewegingsruimte heeft. Door de slang andersom aan te sluiten kunt u tevens gebruik maken van de blaasfunctie van dit apparaat. Het mondstuk is gemaakt van hoogwaardig alluminium, kras en hitte bestendig.

Specificaties:
- Capaciteit: 10 liter
- Vermogen: 800W
- Spanning: 220-240V ~ 50 / 60Hz
- Tankmateriaal: roestvrij staal
- Filtersysteem: HEPA-filter en materiaalfilter
- Binnendiameter van de zuigleiding: 3,5cm
- Lengte van de zuigbuis: 100 cm
- Lengte van het netsnoer: 2m
- Buitenmaten van de stofzuiger (hoogte / breedte): 19 / 26cm

Aanbevolen producten
x