LET OP! Door de huidige situatie met een tekort aan houtpellets, een enorme toename in vraag (extreme gasprijs, bijstook Energiecentrales) en minder aanbod (situatie Rusland, minder grondstoffen/productie) zullen de prijzen (helaas) blijven stijgen. In onze webshop vindt u altijd de actuele geldende prijzen.
***
Om zoveel mogelijk klanten te kunnen blijven voorzien van houtpellets hebben wij de volgende maatregelen genomen:
- Maximaal 1 pallet per klant (per product)
- Maximum aantal bestellingen per dag
***
Bedankt voor uw medewerking en begrip!

€ 84,95
Beschikbaar

Kies voor het gemak van een aszuiger, om uw pelletkachel snel en goed schoon te krijgen!
Dit is de grotere variant. 

De aszuiger Kaminer, een effectief apparaat om uw pelletkachel eenvoudig schoon en asvrij te maken.

Aflevering
- Bezorgkosten inbegrepen
- Levering 3 - 5 werkdagen

Deze heavy duty aszuiger met een vermogen van 1200 Watt is speciaal ontworpen voor het opzuigen van afgekoelde assen uit pelletkachels, openhaarden en barbecues alsook voor het opzuigen van zagemeel. Het apparaat werk veilig, snel, licht en iis zeer gebruiksvriendelijk. Beschikt tevens over een blaasfunctie.

Het hoge vermogen van 1200 Watt garandeert een goede reiniging van de hele verbrandingskamer, niet alleen van lichte assen en stof, maar ook mogelijke restanten van onverbrand hout - zelfs uit moeilijk bereikbare gaten. De stofzuiger is voorzien van een dubbel filtersysteem (HEPA filter en materiaalfilter) waardoor alle vuiligheid wordt opgevangen en niet terug in de ruimte wordt geblazen. Bovendien wordt de motor zo optimaal beschermd. De filters in de set kunnen eenvoudig worden verwijderd en onder stromend water worden gewassen, waardoor ze herhaaldelijk kunnen worden gebruikt.

Het vuil wordt opgeslagen in de sterke en duurzame 10 liter tank van roestvrij staal. Handige metalen veiligheidsklemmen maken de container eenvoudig te demonteren en maken een snelle lediging mogelijk. Het extra lange netsnoer van 2 meter zorgt ervoor dat u zonder gebruik van een extra verlengsnoer genoeg bewegingsruimte heeft. Door de slang andersom aan te sluiten kunt u tevens gebruik maken van de blaasfunctie van dit apparaat. Het mondstuk is gemaakt van hoogwaardig alluminium, kras en hitte bestendig.

Specificaties:
- Capaciteit: 18 liter
- Vermogen: 1200W
- Spanning: 220-240V ~ 50 / 60Hz
- Tankmateriaal: roestvrij staal
- Filtersysteem: HEPA-filter en materiaalfilter
- Binnendiameter van de zuigleiding: 3,5cm
- Lengte van de zuigbuis: 100 cm
- Lengte van het netsnoer: 2m
- Buitenmaten van de stofzuiger (hoogte / breedte): 27,5 / 29,5cm

Aanbevolen producten
x

Maximaal 1 pallet houtpellets

Graag willen wij zoveel mogelijk klanten kunnen voorzien van houtpellets. Gezien de huidige situatie met schaarste en hectiek in de markt, kunt u maximaal 1 pallet bestellen. Indien u meer pallets bestelt, dan zullen wij uw order aanpassen.

Dagelijks kunnen wij een maximum aantal orders accepteren op basis van de aantallen die wij kunnen inkopen. Wanneer dit aantal is bereikt, kunt u de volgende dag pas weer een bestelling plaatsen.

Bedankt voor uw medewerking en begrip.