VRAGEN? HULP NODIG BIJ UW BESTELLING? NEEM CONTACT MET ONS OP VIA: 0575 509 526.

€ 26,95
Beschikbaar

Deze HEPA filter voor Kaminer aszuiger 10L,15L,18L en 20L is een zeer praktische filter om de uitblaaslucht van de Kaminer aszuiger te filteren.

De HEPA filter voor de Kaminer aszuiger is een ideale toevoeging voor je Kaminer aszuiger.
De filter zorgt voor een directe verbeterde luchtfilter kwaliteit, hierdoor komt er dus minder stof vrij tijdens en na het stofzuigen van de as. Dit voorkomt mogelijke allergische reacties op stof voor zowel volwassen en kinderen met een mindere immuniteit.

Bovendien beschermt het de motor van de Kaminer effectief tegen beschadiging wat zorgt voor een verlengde levensduur van de Kaminer aszuiger.
De HEPA filter is van duurzaam materiaal gemaakt wat ervoor zorgt dat het vaak gebruikt kan worden, de filter is bovendien makkelijk schoon te maken door het onder stromend water af te spoelen.

  • ANTI-ALLERGISCH -  het filter zorgt voor een adequate, verhoogde kwaliteit van luchtfiltratie en heeft een reële impact op wat we inademen; de innovatieve uitvoeringswijze voorkomt dat het kleinste stofje wordt uitgeblazen en desinfecteert de lucht die er doorheen gaat; ideaal voor mensen met een allergie, kinderen en mensen met een verminderde weerstand .
  • BESCHERMT DE MOTOR -  het filter beschermt en beschermt de stofzuigermotor effectief tegen schade, wat de efficiënte werking van het apparaat verlengt. Het HEPA-filter is  geschikt voor stofzuigers voor open haarden uit ons aanbod - 20l / 18l / 15l / 10l,  maar ook voor apparaten van andere merken - vergeet niet om de afmetingen zorgvuldig te controleren voordat u koopt.
  • GEMAKKELIJK TE REINIGEN -  het filter is wasbaar, het kan snel en eenvoudig worden  verwijderd en onder stromend water worden gewassen , wat het gebruikscomfort verbetert.
  • BETROUWBAAR -  dankzij zorgvuldig vakmanschap en het gebruik van duurzaam materiaal is het  filter duurzaam, wat een herhaald gebruik garandeert .
Aanbevolen producten