VRAGEN? HULP NODIG BIJ UW BESTELLING? NEEM CONTACT MET ONS OP VIA: 0575 509 526.

€ 158,95
Beschikbaar

Genieten van een schone lucht met onze Philips luchtreiniger (wit)

De nieuwe Philips AC0819/10 Series 800 luchtzuiveraar, een klein maar effectief apparaat dat uw huis eenvoudig van schone lucht voorziet en weinig ruimte inneemt.

Aflevering
- Bezorgkosten inbegrepen
- Levering 5 - 7 werkdagen (Het is momenteel drukker dan normaal, daardoor kan de bezorging van uw pakket iets langer duren)

Slimme automatische luchtreiniging 

De Philips AC0830/10 heeft een modus voor intelligente automatische luchtzuivering. Een speciale professionele sensor detecteert elke verandering in de lucht en filters zelfs de kleinste deeltjes uit de lucht.

Directe feedback luchtkwaliteit

De Philips luchtzuiveraar heeft een 4-stap kleurindicatie die realtime de luchtkwaliteit aangeeft. De stappen gaan van blauw (goed) tot rood (slecht), zo ben je altijd zeker van de kwaliteit van de lucht bij jou in huis.

Snel zuivere lucht

Met de geavanceerde 3D-luchtcirculatie is de lucht snel gefilterd. Een ruimte van 20 m2 is binnen 16 minuten volledig gezuiverd. Het compacte ontwerp past in elk huishouden en kan gebruikt worden in ruimtes tot 49m2. 

Muisstil

Gebruik de Philips AC0830/10 ook terwijl je slaapt. In de slaapstand wordt het licht van het display zachter en wordt de lucht gezuiverd zonder herrie, op een niveau van 35 db. Zo ben je ook in je slaap verzekerd van een schone lucht in de slaapkamer. 

Verwijdert tot 99.9% van virussen en aerosolen uit de lucht 

Deze luchtzuiveraar verwijdert 99.9% van de aerosolen en virussen die in de lucht hangen bij jou thuis. Dit betreft een test op microbiële reductie uitgevoerd bij Airmid Health Group Ltd. getest in een testkamer van 28,5 m3 besmet met influenza A in de lucht (H1N1). Let op: Een luchtreiniger op zichzelf biedt geen bescherming tegen Covid-19, maar kan een onderdeel zijn van een plan om ventilatie en schone lucht te bevorderen. 

Aanbevolen producten