Pure Power Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 9.0 / 10 - Bekijk hier onze 1446 klantbeoordelingen.
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0 item(s) - € 0,00
U heeft nog geen pellets toegevoegd aan uw bestelling.

0

VRAGEN? HULP BIJ BESTELLEN? +31 (0)575 50 95 26

Nieuws Onlinehoutpellets.nl

Pure Power levert bij Vredespaleis in Den Haag

Wat hebben wij toch prachtige klanten!
Vandaag hebben onze chauffeurs een pallet houtpellets bezorgd bij het Vredespaleis in Den Haag. Dit prachtige gebouw en de organisaties die er gevestigd zijn, maken Den Haag wereldwijd herkenbaar als stad van Vrede en Recht.


Met de gecertificeerde houtpellets van Pure Power - Onlinehoutpellets.nl dragen ook zij bij aan het reduceren van CO2-uitstoot.

Vredespaleis
Geplaatst op: 26 januari


GRATIS muts bij elke pallet!

U ontvangt nu bij elke pallet een GRATIS limited edition Pure Power - Onlinehoutpellets.nl muts! Dus bij twee pallets, ontvangt u ook twee mutsen! We hebben er speciaal voor deze actie 200 laten maken. Wees er snel bij, want op = op!

► FOTO = korting winnen! ◄

Plaats uw foto mét de limited edition Pure Power muts op onze Facebooktijdlijn en maak kans op een waardebon van € 35,- Begin maart maken we de winnaar bekend!

Gratis PurePower muts
Geplaatst op: 7 februari
ENplus certificaat behaald

Pure Power behaalde in 2012 als eerste leverancier in de Benelux het ENplus certificaat. ENplus is hèt Europese certificatiesysteem voor houtpellets. Begin dit jaar zijn wij weer uitgebreid gecontroleerd en wij kunnen met trots melden dat wij voor de komende jaren u blijven voorzien van gegarandeerd gecertificeerde houtpellets!

ENplus certificaat PurePower
Geplaatst op: 4 februari