VRAGEN? HULP NODIG BIJ UW BESTELLING? NEEM CONTACT MET ONS OP VIA: 0575 509 526.

Totale ontzorging en extra service

Pure Power kan u op verschillende onderdelen ontzorgen en extra service verlenen. Met jarenlange ervaring en deskundige en professionele medewerkers weten we waar we over praten en kunnen u extra werk en zorgen uit handen nemen.

Wij bieden verschillende services aan; denk aan bijvoorbeeld as afvoer, voorraadbeheer, onderhoud en een storingsservice. Onze services zijn altijd op maat en passend bij uw situatie. Wij denken mee in de breedste zin van het woord.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Totaalservice

Pure Power kan u volledig ontzorgen met een totaalservice pakket. Pure Power regelt uw duurzame warmte van A tot Z. Van voorraadmonitoring en onderhoud van installatie en opslag tot as afvoer en het registreren van het verbruik.

Deze service bestaat uit:

  • as afvoer
  • voorraadbeheer
  • (tijdige) leveringen houtpellets
  • verbruiksregistratie
  • onderhoud installatie en storingsdienst
  • bunker-/opslagbeheer
Totaalservice

Asafvoer

Asafvoer

Pure Power zorgt voor het tijdig ledigen van de ascontainer en voert de as af. Geen vieze handen of gedoe meer! Laat Pure Power het vuile werk opknappen en maak gebruik van deze service.

Voorraadbeheer

Pure Power houdt het niveau van de actuele voorraad bij. Hier zijn verschillende (digitale) mogelijkheden voor. De houtpellets worden op tijd geleverd, zodat u nooit in de kou komt te zitten. Pure Power registreert en monitort de energielevering van de installatie.

Voorraadbeheer
Voorraadbeheer

Onderhoud en storingsdienst

Onderhoud en storingen

Pure Power verzorgt tijdig onderhoud aan uw installatie. Met de storingsdienstservice worden eventuele storingen snel en adequaat opgelost.

Bunker- en opslagbeheer

Pure Power inspecteert de opslag van uw houtpellets om eventuele storingen te voorkomen. De aanvoer en opslag van de houtpellets is een belangrijk onderdeel van het behoud van de kwaliteit van de brandstof. Ook het tijdig noodzakelijk schoonmaken van de opslag maakt onderdeel uit van deze service.

Bunker- en opslagbeheer

Contracten

Pure Power contracten

Pure Power registreert en monitort de energielevering van de installatie. Om de last van de energiekosten evenredig te spreiden per maand, kan er op basis van voorschotnota's energie worden afgenomen. De hoge kosten in de stookperiode worden op deze manier gespreid over het hele jaar.

Advies

Wilt u (gedeeltelijk) van het gas af en overstappen naar de service van Pure Power? Of heeft u vragen over de mogelijkheden passend bij uw situatie en wilt u besparen op uw energierekening? Graag denken wij in de breedste zin van het woord met u mee.

Advies