LET OP! MOMENTEEL ZIJN WIJ GENOODZAAKT DAGPRIJZEN TE HANTEREN!
Hierover kan niet worden onderhandeld.

€ 419,95
Beschikbaar
88 zakken x 10 kg - 880 kg per pallet - 100% naaldhout houtpellets - zeer schone verbranding - rustig vlambeeld en goede warmteafgifte - bij goede afstelling van de kachel nooit een zwart ruitje.

ACTIE! Bij bestelling van de Pure Power 10 kg zakken nu t/m 1 december een fles Pure Power kachelruitreiniger t.w.v. € 7,95 gratis! 
Zolang de voorraad strekt. Geldig bij bestellingen t/m 1 december, met uiterlijke bezorgdatum 3 december 2021. Per bestelling 1 fles kachelruitreiniger.
 
Aflevering
- Kies zelf uw gewenste bezorgdatum
- Bezorging indien mogelijk binnen 2 werkdagen
- Bezorgkosten inbegrepen (toeslag Waddeneilanden, België en tijdsleveringen)
- De chauffeur belt circa uur voor bezorging
- Bezorging met kooiaap en (meestal) handpompwagen

ACTIE! Bij bestelling van de Pure Power 10 kg zakken nu t/m 1 december een fles Pure Power kachelruitreiniger t.w.v. € 7,95 gratis! 
Zolang de voorraad strekt. Geldig bij bestellingen t/m 1 december, met uiterlijke bezorgdatum 3 december 2021. Per bestelling 1 fles kachelruitreiniger.

De Pure Power ENplus A1 naaldhout 5 sterren houtpellets kennen een hoog rendement dankzij de hoge verbrandingswaarde. Daarnaast hoeft u de kachel minder vaak schoon te maken en profiteert u van een goede warmteafgifte dankzij een rustig vlambeeld.

Onze Pure Power ENplus A1 naaldhout 5 sterren houtpellets worden geproduceerd in de Baltische staten. De Baltische staten zijn in Europa één van de grootste producenten van houtpellets en staan bekend om de productie van kwalitatief hoogwaardige houtpellets. Er worden alleen onbehandelde houtsoorten gebruikt (conform ENplus A1-regels) en de houtpellets kennen een erg hoge en constante kwaliteit. De houtpellets (in bulk) worden in Nederland opgezakt en op een efficiënte manier bij u aan huis/uw bedrijf geleverd. 

Praktische kenmerken

 •  Gemaakt van naaldhout
 •  Zeer schone verbranding waardoor de kachel minder vaak hoeft te worden schoongemaakt
 •  Rustig vlambeeld en goede warmteafgifte
 •  Bij goede afstelling van de kachel nooit een zwart ruitje
 •  Hoog rendement dankzij de hoge verbrandingswaarde

Theoretische kenmerken

 •  Diameter: 6 mm
 •  Calorische waarde: 17,46 Mj/Kg = 4,8 Kwh/kg
 •  Vochtgehalte: 7,39% | Asgehalte: 0,28%
 •  Assmelttemperatuur: 1500°C
 •  Bulk dichtheid: 681 kg/m3

Bezorging

Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen of op de door u geselecteerde werkdag bij u thuis bezorgd tussen ca. 7.30 en ca. 18.00 uur. Bij drukte kan dit uitlopen. Een pallet (ca. 100x120x160 cm) met 88 zakken houtpellets weegt bijna 1.000 kg! De bezorging hiervan is vanzelfsprekend wat ingewikkelder dan wanneer u een boek of kleding laat bezorgen.

Bezorgkosten zijn inbegrepen in de prijs, dus geen extra kosten of verrassingen bij het afrekenen. Er worden alleen extra kosten berekend voor tijdsleveringen (voor 08.00 uur, voor 13.00 uur of na 13.00 uur) en bezorgingen op de Waddeneilanden of in België. De tarieven hiervoor vindt u in de webshop en worden automatisch berekend bij het invoeren van het verzendadres op de Waddeneilanden of het kiezen van een tijdslevering.

De vrachtwagen is standaard uitgerust met een kooiaap (kleine heftruck) en meestal een handpompwagen. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw bestelling in de meeste gevallen door de chauffeur op de door u gewenste plek kan worden neergezet. Hierbij is de beoordeling van de chauffeur altijd leidend, waarbij veiligheid en het voorkomen van schade voorop staan. Twijfelt u of wij uw bestelling op de gewenste plek kunnen bezorgen? Neem dan contact met ons op! 

De chauffeurs bezorgen dagelijks onze producten op veel verschillende adressen. Ze komen in aanraking met verkeersdrukte, verschillende afleversituaties en weersomstandigheden. Het transport hebben wij uitbesteed aan onze transporteur en daarom kunnen wij geen rekening houden met voorkeuren zoals ochtend- of middagbezorgingen. U kunt wel voor een tijdslevering kiezen. Wel belt de chauffeur circa een uur van te voren, zodat u niet de hele dag op het bezorgadres hoeft te blijven. Op uw aangeven of in overleg met de chauffeur kan uw bestelling op een afgesproken plek worden neergezet (voor eigen risico).

 • De bezorging vindt plaats tussen circa 7.30 en 18.00 uur met uitloop bij drukte. 
 • De chauffeur belt circa een uur voor de bezorging op het door u opgegeven telefoonnummer.
 • De vrachtwagen is uitgerust met een kooiaap (kleine heftruck) en (meestal) een handpompwagen.
 • Een tijdslevering is mogelijk. U kunt dit direct regelen in de webshop tegen een extra vergoeding.

Aanbevolen producten