Let op! In onze webshop ziet u de actuele prijzen voor houtpellets. Deze kunnen regelmatig wijzigen op dit moment.
***

VRAGEN? HULP BIJ BESTELLEN? 0575 509 526

€ 559,95
Beschikbaar

66 zakken x 15 kg - 990 kg per pallet - 100% naaldhout houtpellets - ENplus A1 - zeer schone verbranding - rustig vlambeeld en goede warmteafgifte - bij goede afstelling van de kachel geen zwart ruitje

Gratis Mini Bucket Fire t.w.v. € 49,95 cadeau bij bestelling van 3 volle pallets met houtpellets! Dus bestel nu alvast uw houtpellets voor volgend stookseizoen tegen de huidige prijs én krijg de handige Mini Bucket Fire cadeau die nog mooi mee kan op vakantie! 

Actievoorwaarden: 

Actie loopt t/m 30 juni 2022. De actie geldt alleen bij de Pure Power 5-sterren naaldhout in 15 kg-zakken en de 10 kg zakken. Zolang de voorraad strekt. De actie is niet in combinatie met andere kortingscodes. Per bestelling en gebruiker 1 gratis Mini Bucket Fire.  


Aflevering

- Kies zelf uw bezorgdatum
- Bezorging mogelijk binnen 2 werkdagen
- Bezorgkosten inbegrepen
- Toeslag bezorging Waddeneilanden, België en tijdsleveringen
- De chauffeur belt als hij in de buurt is
- Bezorging (meestal) met kooiaap en/of (hand)pompwagen

De Pure Power ENplus A1 5-sterren naaldhout pellets kennen een hoog rendement, dankzij de hoge verbrandingswaarde. Daarnaast hoeft u de kachel minder vaak schoon te maken omdat het asgehalte laag is. Ook profiteert u van een goede warmteafgifte dankzij een rustig vlambeeld.
De Pure Power ENplus A1 5-sterren naaldhout pellets worden geproduceerd in Europa. Er worden uitsluitend onbehandelde houtsoorten gebruikt (conform ENplus A1-norm) en de houtpellets kennen een hoge en constante kwaliteit. De houtpellets (in bulk) worden in Nederland verpakt en op een efficiënte manier bij u geleverd. 

Praktische kenmerken

- Gemaakt van 100% naaldhout
- 5-sterren Pure Power kwaliteit
- Zeer schone verbranding, waardoor u de kachel minder vaak hoeft schoon te maken
- Rustig vlambeeld en goede warmteafgifte
- Bij goede afstelling van de kachel geen zwart ruitje
- Hoog rendement door hoge verbrandingswaarde

Theoretische kenmerken

- Diameter: 6 mm 
- Calorische waarde: ≥ 4,6 kWh/kg
- Vochtgehalte: ≤ 10% 
- Asgehalte: ≤ 0,7%
- Assmelttemperatuur: ≥ 1200°C
- Bulk dichtheid: ≤ 600 BD ≤ 750 kg/m3

Bezorging

Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen of op de door u gekozen werkdag bij u bezorgd tussen 7.30 en 19.30 uur. Een pallet met houtpellets weegt meer dan 1.000 kg! De bezorging hiervan is vanzelfsprekend ingewikkelder dan wanneer u een boek of kleding laat bezorgen. 

De bezorgkosten zijn inbegrepen in de prijs, dus geen extra kosten of verrassingen bij het afrekenen. Er wordt alleen een toeslag berekend voor tijdsleveringen (vroege)ochtend- of middaglevering) en bezorgingen op de Waddeneilanden of in België. De tarieven hiervoor worden automatisch berekend in de webshop op basis van het ingevoerde verzendadres of het selecteren van een tijdslevering. 

De vrachtwagen is meestal uitgerust met een kooiaap (meeneemheftruck) en/of een (hand)pompwagen. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw bestelling in de meeste gevallen door de chauffeur op de door u gewenste plek kan worden neergezet. Hierbij is de beoordeling van de chauffeur altijd leidend, waarbij veiligheid en het voorkomen van schade voorop staan. Twijfelt u of de bestelling bij u kan worden bezorgd? Neem dan contact met ons op! Is de bezorging met kooiaap noodzakelijk? Gelieve dit aan te geven bij uw bestelling in het opmerkingenveld bij het afrekenen. 

De ervaren chauffeurs bezorgen dagelijks onze producten op veel verschillende adressen. Ze komen in aanraking met verkeersdrukte, verschillende soorten bezorgadressen en weersomstandigheden. Het transport verzorgen wij niet zelf. Daarom kunnen wij geen rekening houden met voorkeuren zoals ochtend- of middagbezorgingen. U kunt wel voor een tijdslevering kiezen. De chauffeur belt wanneer hij/zij in de buurt is, zodat u niet de hele dag op het bezorgadres hoeft te blijven. U kunt ook afspreken met de chauffeur om uw bestelling op een afgesproken plek neer te laten zetten (voor eigen risico). 

Aanbevolen producten