LET OP! Door de huidige situatie met een tekort aan houtpellets, een enorme toename in vraag (extreme gasprijs, bijstook Energiecentrales) en minder aanbod (situatie Rusland, minder grondstoffen/productie) zullen de prijzen (helaas) blijven stijgen. In onze webshop vindt u altijd de actuele geldende prijzen.
***
Om zoveel mogelijk klanten te kunnen blijven voorzien van houtpellets hebben wij de volgende maatregelen genomen:
- Maximaal 1 pallet per klant (per product)
- Maximum aantal bestellingen per dag
***
Bedankt voor uw medewerking en begrip!

€ 949,95
Beschikbaar

66 zakken x 15 kg - 990 kg per pallet - 100% naaldhout houtpellets - ENplus A1 - zeer schone verbranding - rustig vlambeeld en goede warmteafgifte - bij goede afstelling van de kachel geen zwart ruitje

Aflevering
- Kies zelf uw bezorgdatum
- Bezorging indien mogelijk binnen 2 werkdagen
- Bezorgkosten inbegrepen
- Toeslag bezorging Waddeneilanden en België
- De chauffeur belt als hij in de buurt is
- Bezorging (meestal) met kooiaap en/of (hand)pompwagen

GRAAG WILLEN WIJ ZOVEEL MOGELIJK KLANTEN KUNNEN VOORZIEN VAN HOUTPELLETS. GEZIEN DE HUIDIGE SITUATIE MET SCHAARSTE EN HECTIEK IN DE MARKT, KUNT U MAXIMAAL 1 PALLET BESTELLEN. INDIEN U MEER PALLETS BESTELT, DAN ZULLEN WIJ UW ORDER AANPASSEN.

DAGELIJKS ZULLEN WIJ EEN MAXIMUM AANTAL ORDERS ACCEPTEREN OP BASIS VAN DE AANTALLEN DIE WIJ KUNNEN INKOPEN. WANNEER DIT AANTAL IS BEREIKT, KUNT U DE VOLGENDE DAG PAS WEER EEN BESTELLING PLAATSEN.
BEDANKT VOOR UW MEDEWERKING EN BEGRIP.

De Pure Power ENplus A1 5-sterren naaldhout pellets kennen een hoog rendement, dankzij de hoge verbrandingswaarde. Daarnaast hoeft u de kachel minder vaak schoon te maken omdat het asgehalte laag is. Ook profiteert u van een goede warmteafgifte en een rustig vlambeeld.
Bij het produceren van de houtpellets worden uitsluitend onbehandelde houtsoorten gebruikt (conform ENplus A1-norm) en de houtpellets kennen een hoge en constante kwaliteit. De houtpellets worden in Nederland verpakt en op een efficiënte manier bij u geleverd. 

Praktische kenmerken

- Gemaakt van 100% naaldhout
- 5-sterren Pure Power kwaliteit
- Zeer schone verbranding, waardoor u de kachel minder vaak hoeft schoon te maken
- Rustig vlambeeld en goede warmteafgifte
- Bij goede afstelling van de kachel geen zwart ruitje
- Hoog rendement door hoge verbrandingswaarde

Theoretische kenmerken

- Diameter: 6 mm 
- Calorische waarde: ≥ 4,6 kWh/kg
- Vochtgehalte: ≤ 10% 
- Asgehalte: ≤ 0,7%
- Assmelttemperatuur: ≥ 1200°C
- Bulk dichtheid: ≤ 600 BD ≤ 750 kg/m3

Bezorging

Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen of op de door u gekozen werkdag bij u bezorgd tussen 7.30 en 19.30 uur. Een pallet met houtpellets weegt meer dan 1.000 kg! De bezorging hiervan is vanzelfsprekend ingewikkelder dan wanneer u een boek of kleding laat bezorgen. 

De bezorgkosten zijn inbegrepen in de prijs, dus geen extra kosten of verrassingen bij het afrekenen. Er wordt alleen een toeslag berekend voor bezorgingen op de Waddeneilanden of in België. De tarieven hiervoor worden automatisch berekend in de webshop op basis van het ingevoerde verzendadres. 

De vrachtwagen is meestal uitgerust met een kooiaap (meeneemheftruck) en/of een (hand)pompwagen. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw bestelling in de meeste gevallen door de chauffeur op de door u gewenste plek kan worden neergezet. Hierbij is de beoordeling van de chauffeur altijd leidend, waarbij veiligheid en het voorkomen van schade voorop staan. Twijfelt u of de bestelling bij u kan worden bezorgd? Neem dan contact met ons op! Is de bezorging met kooiaap noodzakelijk? Gelieve dit aan te geven bij uw bestelling in het opmerkingenveld bij het afrekenen. 

De ervaren chauffeurs bezorgen dagelijks onze producten op veel verschillende adressen. Ze komen in aanraking met verkeersdrukte, verschillende soorten bezorgadressen en weersomstandigheden. Het transport verzorgen wij niet zelf. Daarom kunnen wij geen rekening houden met voorkeuren zoals ochtend- of middagbezorgingen. De chauffeur belt wanneer hij/zij in de buurt is, zodat u niet de hele dag op het bezorgadres hoeft te blijven. U kunt ook afspreken met de chauffeur om uw bestelling op een afgesproken plek neer te laten zetten (voor eigen risico). 

Aanbevolen producten
x

Maximaal 1 pallet houtpellets

Graag willen wij zoveel mogelijk klanten kunnen voorzien van houtpellets. Gezien de huidige situatie met schaarste en hectiek in de markt, kunt u maximaal 1 pallet bestellen. Indien u meer pallets bestelt, dan zullen wij uw order aanpassen.

Dagelijks kunnen wij een maximum aantal orders accepteren op basis van de aantallen die wij kunnen inkopen. Wanneer dit aantal is bereikt, kunt u de volgende dag pas weer een bestelling plaatsen.

Bedankt voor uw medewerking en begrip.