Pure Power Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 9.0 / 10 - Bekijk hier onze 1417 klantbeoordelingen.
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0 item(s) - € 0,00
U heeft nog geen pellets toegevoegd aan uw bestelling.

0

VRAGEN? HULP BIJ BESTELLEN? +31 (0)575 50 95 26

Meer afbeeldingen

Pellet Grill Box

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 431,00
incl. BTW en bezorging (standaard levering)

Snel overzicht

Compacte Grill Box van PelletNext verkrijgbaar in 4 kleuren


Zie onderstaande uitgebreide omschrijving en mogelijkheden


Aflevering
- Levertijd 2-5 werkdagen

- Via e-mail wordt u op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling
- Bezorgkosten inbegrepen
- Bij 'opmerkingen' kunt u de gewenste kleur vermelden
- Aansteker en fles aanmaakgel standaard meegeleverdDetails

De compacte Pellet Grill Box van PelletNext is perfect om te gebruiken tijdens een picknick of mee te nemen op vakantie. De Grill Box is handig meenemen en snel gebruiksklaar. Door het slimme vergassingsproces van de houtpellets is de grillplaat snel op de ideale temperatuur om het vlees snel dicht te schroeien. Op deze manier blijven de sappen in het vlees en wordt het super mals. Het grilloppervlak is groot genoeg om te gebruiken voor 6 personen. De barbecue brandt 1 uur zelfstandig op een lading houtpellets van 1,4 kg.

Houtrook vrij grillen - geen rookoverlast

Het is de veroorzaker van menig burenruzie: rookoverlast door de barbecue. Maar ook voor degene die zelf achter de houtskoolbarbecue staat, is de rook geen pretje. Door het slimme pyrolyse proces komt er bij de Grill Around geen houtrook en fijnstof vrij. 

Veilig, snel gebruiksklaar en zo weer schoon

Het goed aansteken van een houtskoolbarbecue kan een enorme uitdaging zijn. Regelmatig komt hier dan ook spiritus aan te pas. Daarmee laaien de vlammen snel op, maar deze brandversnellers zijn vaak ook de oorzaak van brandwonden. Gebruik je ze niet, dan sta je soms zo lang te blazen dat je duizelig wordt. 

Ook hiervoor biedt een pelletbarbecue uitkomst. Je gooit 1,4 kilo in de brander, legt er aanmaakblokjes op en steekt deze aan. Tien minuten later kun je barbecuen. En als je dan klaar bent, is de barbecue ook zo weer schoon. Er blijft nagenoeg geen as over. De pelletbarbecue brandt helemaal leeg. 

Veel gezonder door geen contact met houtrook

Dat houtrook het vlees lekker maakt is in sommige gevallen een feit. Maar meestal worden barbecues gestookt met houtkool. Zo bevat houtskool en de rook van deze kolen schadelijke stoffen die we Pak's noemen, ook wel Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen. Dit zijn teerachtige stoffen die kankerverwekkend kunnen zijn. 

Bij de Grill Around is het uitgesloten dat er houtrook in contact komt met het vlees. Daarom is het vlees vrij van schadelijke stoffen afkomstig uit houtrook. Tevens heeft de grillplaat de optimale temperatuur om het vlees snel dicht te schroeien, waardoor het mals en snel gaar is. Dit verkleint de kans dat het vlees zwart verbrand raakt.

Bezorging
De Pellet Grill/ Barbecue Around wordt binnen 2-5 werkdagen thuis bezorgd. U wordt via e-mail op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling. Anders dan vermeld in de webshop, is het niet mogelijk om een gewenste bezorgdatum te selecteren. 

Bekijk hier de overige producten van het merk PBQ / PelletNext: Grill AroundPellet barbecue NextPizzaovenTripot en Qube terrasverwarmer 
Bekijk hier de barbecues van RTB: RTB Grill SeoulRTB Grill Jakarta en RTB Grill Tokyo 

 

Kenmerken

 •  Verkrijgbaar in: zwart, rood, oranje en groen
 •  Merk: PelletNext
 •  Toepasbaar: tuin en terras
 •  Garantie: 2 jaar
 •  Houtrookvrij
 •  Stroomloos
 •  Geen asresten
 •  Ecologisch en veilig
 •  Makkelijk meenemen

 

Theoretische kenmerken

 • Afmeting: 50 x 51,1 x 43 cm (hxbxd)
 • Tank inhoud: 1,4 kg
 • Capaciteit: tot 6 personen
 • Vermogen: 6.000 watt
 • Type ontsteker: aanmaakgel