Let op! In onze webshop ziet u de actuele prijzen voor houtpellets. Deze kunnen regelmatig wijzigen op dit moment.
***

VRAGEN? HULP BIJ BESTELLEN? 0575 509 526

€ 2.186,00
Beschikbaar

ACTIE! VAN € 2.186,- VOOR € 1.967,41 | 10% korting automatisch verrekend in de winkelwagen.
Geavanceerde robuuste grill barbecue op houtpellets te bedienen via App

Aflevering
- Aflevering binnen maximaal 4 weken
- Via e-mail wordt u op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling
- Bezorgkosten inbegrepen

Ready To Barbecue (RTB) Grill Seoul 

Barbecueën op hout kent een lange traditie en is een favoriete grillmethode van professionele koks, restaurateurs en barbecueliefhebbers. Dit komt door de specifieke rokerige smaaksensatie afkomstig van de diverse houtsoorten. De smaken kunnen variëren van subtiel en zoet tot rijk en aards en worden beschouwd als een onmisbaar onderdeel in het grillproces. De natuurlijke smaken van vlees worden naar boven gehaald en het vlees krijgt een echt authentieke en onvergetelijke barbecuesmaak. Echter, barbecueën op deze traditionele manier is zeer complex en vergt veel kennis en vaardigheid. Het vraagt veel voorbereiding, geduld, timing en een nauwkeurige controle van de temperatuur tijdens het grillproces. 

De RTB houtpellet barbecue is ontwikkeld om het traditionele, buitenbarbecueën op houtpellets makkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. 

De Deense producent NBE heeft de afgelopen 20 jaar de kunst van het verbranden van hout in geavanceerde houtpelletssystemen geperfectioneerd. NBE staat internationaal bekend om haar vooruitgang in ontwerp, temperatuurcontrolesystemen en innovatief denken. Deze optelsom van kennis en passie is opgenomen in het ontwerp, de ontwikkeling en productie van de RTB Grill. Het resultaat is een fantastische en unieke barbecue ervaring dat bestaat uit gebruiksgemak, nauwkeurige temperatuurcontrole, veelzijdig koken en volle hout gerookte smaken waar iedereen van houdt. 

Breed temperatuurbereik voor veelzijdig koken - tot maar liefst 300 graden
De RTB grill onderscheidt zich van andere houtpellet barbecues door een grotere mate van temperatuurcontrole. De RTB grill heeft een veel breder temperatuurbereik vergeleken met dat van andere houtpellet grill barbecues. De grilltemperaturen kunnen een interne luchttemperatuur bereiken van ongeveer 300 graden in het midden van de sensor (bijv. 10 cm boven de grillplaat). Dit komt overeen met ongeveer 390 graden op de grillplaat. Een breed temperatuurbereik maakt het mogelijk om heel veelzijdig te koken. De RTB grill kan bijvoorbeeld worden gebruikt om op lagere temperaturen te bakken, 6 uur langzaam garen of juist op hoge temperaturen te grillen voor bijvoorbeeld het dichtschroeien van biefstuk of het bakken van pizza's.

Traploos modulerende brander zorgt voor stabiele grilltemperaturen
De gewenste interne temperatuur van de grill wordt geregeld via een traploos modulerende brander bediening. De grill past de houtpelletstoevoer en ventilatiesnelheid automatisch aan om de gewenste interne temperatuur te krijgen en houden. Deze temperatuurcontrole zorgt voor een nauwkeurige controle van het grillproces en zorgt ervoor dat de grilltemperatuur niet meer van +/- 2 graden afwijkt.

Controle verwarmingszone
De gewenste temperatuur in de 3 verschillende zones kan handmatig worden aangepast. Door de middenstand te kiezen, zal de temperatuur gelijkmatig worden verdeeld. Door een andere instelling te kiezen zal de hitte zich concentreren naar de betreffende zone. Dit maakt een temperatuurverschil mogelijk tussen de grill zones van maximaal 60 graden. Deze functie is ideaal wanneer de grill wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het dichtschroeien van vlees, indirect koken of wanneer er verschillende soorten vlees worden bereid waarbij een verschillende grill temperatuur vereist is.

Bezorging

De RTB Barbecue Seoul wordt binnen maximaal 4 weken thuis bezorgd. U wordt via e-mail op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling. 
Anders dan vermeld in de webshop, is het niet mogelijk om een gewenste bezorgdatum te selecteren. 

Standaard kenmerken

 •  Snelle automatische ontsteking
 •  Breed grill warmtebereik tot 300 graden
 •  Controleerbare temperatuurzones
 •  3 temperatuurzone sensoren
 •  2 vleestemperatuursensoren
 •  LCD scherm met temperatuurweergave
 •  Notificatie via App wanneer gewenste temperatuur is bereikt
 •  Robuuste dubbelwandige grill constructie met intern rvs uitvoering
 •  Te bedienen via IOS of Android app

Theoretische kenmerken

 •  Temperatuurbereik: tot 300 graden
 •  Grill oppervlakte onderkant: 4200 cm²
 •  Grill oppervlakte bovenkant: 1400 cm²
 •  Breedte x hoogte x diepte: 145 x 125 x 60 cm
 •  Houtpellets toevoer 0,2 tot 2 kg per uur
 •  Vulcapaciteit: ca. 13 kg houtpellets
 •  Capaciteit: 6-25 uur grillen

Aanbevolen producten