VRAGEN? HULP NODIG BIJ UW BESTELLING? NEEM CONTACT MET ONS OP VIA: 0575 509 526.

Bezorging van uw bestelling houtpellets

Uw bestelling wordt normaal besproken binnen 2 werkdagen bij u bezorgd. U kunt zelf de gewenste bezorgdatum kiezen. Op de gekozen dag wordt de bestelling tussen ca. 7.30 en ca. 19.30 uur bij u geleverd. Bij erg drukke periodes kan dit wat afwijken. Een pallet (100/120x120x160 cm) met houtpellets weegt meer dan 1.000 kg! De bezorging hiervan is vanzelfsprekend ingewikkelder dan wanneer u een boek of kleding laat bezorgen.

De bezorgkosten zijn inbegrepen in de prijs, dus geen extra kosten of verrassingen bij het afrekenen. Er wordt alleen een toeslag berekend voor bezorgingen op de Waddeneilanden of in België. Ook wordt er voor bepaalde postcodes in Amsterdam een toeslag berekend. Reden hiervoor is dat deze zendingen moeten worden uitbesteed aan een andere transporteur. De tarieven hiervoor worden automatisch berekend in de webshop op basis van het ingevoerde verzendadres. De bezorging van deze afwijkende gebieden kan één of meerdere dag(en) langer duren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

De vrachtwagen is standaard uitgerust met een kooiaap (heftruck). De kooiaap heeft een gewicht van ca. 2.500 kg (!) en een breedte van ca. 2,5 meter. Uw bestelling kan in veel gevallen door de chauffeur op de gewenste plek worden neergezet, mits de af te leggen route berekend is op het gewicht van totaal 3.500 kg (kooiaap + product). Hierbij is de beoordeling van de chauffeur altijd leidend, waarbij veiligheid en het voorkomen van schade voorop staan. Het gebruik van een handpompwagen om de bestelling van ca. 1.000 kg te verplaatsen is volgens de Arbowet niet toegestaan en niet verantwoord en veilig voor de chauffeur. Indien beschikbaar kan de chauffeur met een elektrische pompwagen de pallet met houtpellets op de gewenste plek neerzetten.

De ervaren chauffeurs bezorgen dagelijks onze producten op veel verschillende adressen. Ze komen in aanraking met verkeersdrukte, verschillende soorten bezorgadressen en weersomstandigheden. Het transport verzorgen wij niet zelf. Daarom kunnen wij geen rekening houden met voorkeuren zoals ochtend- of middagbezorgingen. De chauffeur belt wanneer hij/zij in de buurt is, zodat u niet de hele dag op het bezorgadres hoeft te blijven. U kunt ook afspreken met de chauffeur om uw bestelling op een afgesproken plek neer te laten zetten (voor eigen risico). Instructies voor de chauffeur kunt u kwijt in het opmerkingenveld bij het plaatsen van uw bestelling.

Twijfelt u of de bestelling bij u kan worden bezorgd? Neem dan contact met ons op!