VRAGEN? HULP NODIG BIJ UW BESTELLING? NEEM CONTACT MET ONS OP VIA: 0575 509 526.

Samen verantwoordelijk voor een betere toekomst

De vraag naar duurzame energiebronnen is groter dan ooit! In 2030 moet 27% van alle energie in Nederland duurzaam worden opgewekt. Dat is niet vreemd. De harde realiteit laat zien dat het klimaat sterk verandert. Dit vraagt om actie om samen de verantwoordelijkheid te nemen voor een betere toekomst, voor ons en voor de nieuwe generatie. Hier wil onlinehoutpellets.nl, onderdeel van Pure Power, een rol in spelen door het verkopen van hoge kwaliteit houtpellets.

Duurzaam en financieel aantrekkelijk

Onlinehoutpellets.nl, onderdeel van Pure Power, gelooft in een wereld waarin warmte duurzaam wordt opgewekt. We willen een bijdrage leveren aan groenere energievoorziening en duurzaamheid. Dat roepen we natuurlijk niet zomaar. Recente ontwikkelingen wereldwijd vragen om een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen. Onze houtpellets zijn zo’n alternatief. Duurzaam én financieel aantrekkelijk.

Kenmerkend voor onlinehoutpellets.nl

Onlinehoutpellets.nl werkt alleen met houtpellets van puur en onbehandeld hout. We zijn kritisch en hebben onze leveranciers met zorg geselecteerd. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van energiebronnen, is een goede service en een stabiel aanbod van duurzame houtpellets voor ons erg belangrijk. Daarom leveren we alleen hoge kwaliteit houtpellets.

Pure Power

Als eerste ENplus gecertificeerde leverancier van houtpellets in de Benelux is Pure Power een gerenommeerde speler in de markt. Wilt u meer weten over Pure Power, onze houtpellets of onze dienstverlening? Kijk dan op purepower.nl.

Ricardo Reuselaars

NoneOperationeel manager

Miranda Hanekamp

NoneHoofd administratie & marketing

Leo de Grooth

NoneAccountmanager

Muhammed Eser

NoneAccountmanager

Benjamin van Kleef

NoneTechnisch beheer

Suzanne Rhebergen

NoneSecretariaat, klantenservice & kwaliteit

Rianne Schiphorst

NoneFinanciële administratie

Jan Boone

NoneEigenaar

Marleen MacLean

NoneWebshop