Pure Power Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 9.0 / 10 - Bekijk hier onze 1230 klantbeoordelingen.
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0 item(s) - € 0,00
U heeft nog geen pellets toegevoegd aan uw bestelling.

0

VRAGEN? HULP BIJ BESTELLEN? +31 (0)575 50 95 26

DIN plus houtpellets

Pure Power heeft er voor gekozen om uitsluitend ENplus A1 gecertificeerde houtpellets te leveren. Hiermee gaan de DIN plus gecertificeerde houtpellets uit ons assortiment. ENplus A1 is het hoogste kwaliteitskeurmerk voor houtpellets wereldwijd. In plaats van de DIN plus houtpellets hebben wij een nieuw product. Het is Pure Power gelukt om een nieuw type houtpellets in te kopen en te verpakken. Deze nieuwe houtpellets kunnen wij t.o.v. onze huidige houtpellets nog aantrekkelijker aanbieden. Zijn deze houtpellets dan minder goed? Nee, de houtpellets zijn van uitstekende kwaliteit, maar hebben een fractioneel lagere energiewaarde.

Hetzelfde product, andere benaming!


Met het veranderen van ons assortiment, hebben wij tevens gekozen voor een andere productbenaming. De oorspronkelijke productnamen 'witte' en 'bruine' houtpellets zorgden regelmatig voor verwarring bij sommige klanten. Voortaan geven we per product de gebruikte houtsoort aan met een 4- of 5-sterren waardering. Wat is het verschil tussen 4- en 5-sterren houtpellets? Voorop staat dat alle houtpellets in ons assortiment van uitstekende kwaliteit zijn! Wel kunnen de houtpellets onderling verschillen in energie- en aswaarde, waarbij de 5-sterren houtpellets een iets hogere energiewaarde en iets lager asgehalte hebben.

 

Pure Power ENplus A1 naaldhout 5-sterren    

Pure Power ENplus A1 naaldhout 5-sterren houtpellets in zakken van 15 kg (per pallet 975 kg). (Dit waren de witte houtpellets)

> naar de webshop

Pure Power ENplus A1 mix (naald/loofhout) 5-sterren

Pure Power ENplus A1 mix (naald/loofhout) 5-sterren houtpellets in zakken van 15 kg (per pallet 975 kg). (Dit waren de bruine houtpellets)

> naar de webshop

 

Bekijk ons complete aanbod met ENplus A1 gecertificeerde houtpellets hier.